Σεμινάριο αλλεργιολογίας στο Μοσχάτο ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Σεμινάριο αλλεργιολογίας στο Μοσχάτο


Πρόσκληση Συμμετοχής σε Σεμινάριο Αλλεργιολογίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) προχωρά για πρώτη φορά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα: Αλλεργίες - το Αλλεργικό Παιδί στο Σχολείο.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου 2014 και ώρες 11.00-14.00 στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Διονυσίου Σολωμού στο Μοσχάτο (ΤΚ: 183-45).

Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι οξείες καταστάσεις που σχετίζονται με τις αλλεργικές παθήσεις, θα γίνει εκτενής αναφορά σε όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, και θα προταθούν πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών στο περιβάλλον του σχολείου.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στο notiostomeas@gmail.com και στο id.nta@patt.gov.gr, στο οποίο θα αναγράφουν Ονοματεπώνυμο, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση καθώς και επαγγελματική ιδιότητα.
Μπορούν επίσης να θέσουν ερωτήσεις που θα ήθελαν να απαντηθούν από τον/τους ομιλητές.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν.
Ώρα προσέλευσης 10.30
πηγή  dimosmoschatou-tavrou.gr