Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Μοσχάτο ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Μοσχάτο

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», πραγματοποίησαν τριήμερο δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για την οστεοπόρωση, τη σκολίωση και την κύφωση.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση ομιλία με θέμα «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», από τον ιατρό Ιωάννη Γεωργοκώστα, ορθοπαιδικό του Συλλόγου «Πεταλούδα».

Ιδιαίτερα μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των πολιτών για τον προληπτικό έλεγχο. Συγκεκριμένα, για οστεοπόρωση εξετάστηκαν περίπου 230 άτομα, ενώ για κύφωση και σκολίωση 180 άτομα. Στους συμμετέχοντες διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό για θέματα πρόληψης της σκελετικής υγείας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα: «Η υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό μας. Συνεχίζουμε τις δράσεις πρόληψης με σκοπό την προάσπιση και την βελτίωση της υγείας των πολιτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, όπως επίσης και τον Σύλλογο «Πεταλούδα», για την συνεργασία σε αυτή την πολύτιμη δράση».
πηγή  pireas2day.gr