Περίπατος για Καλλιθέα, 5-0 τη Γλυφάδα ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Περίπατος για Καλλιθέα, 5-0 τη Γλυφάδα

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς καθώς η Γλυφάδα δεν έφερε καμία αντίσταση στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα το 5-0 της Καλλιθέας.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 3', με τον Εμβέλε να πλασάρει εύστοχα τον Διαμαντή, ενώ στο 33' ο Γκαλάν δεν αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Φαγιέ, διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Καλλιθέα έριξε ρυθμούς ωστόσο από το 70' και μετά φάνηκε να... ξυπνάει και έφτασε στο 3-0 με τον Χαϊκάλη να εκτελεί νέο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Γκόγκιτς. Στο 72' έγινε το 4-0 από τον Χαϊκάλη ξανά, ενώ το 5-0 διαμόρφωσε ο Λεβέντης, με τον Ρόχας να είναι ξανά ο δημιουργός και κορυφαίος της Καλλιθέας στον αγώνα.

Καλλιθέα (Γκόγκιτς): Μιχελής, Λεβέντης, Πίκολο, Καλαμιώτης, Παγώνης, Σταύρου, Φαγιέ, Κατσικογιάννης (46' Μιχαλόπουλος), Γκαλάν (57' Χαϊκάλης), Ρόχας, Εμβέλε (67' Τόρες)

Γλυφάδα (Μίχας): Διαμαντής, Αρκουμάνης (55' Κόκκαλης), Μπράχο, Ζώνας, Μαρκάκης, Μουστάκης, Δημακάκος, Δωροβίνης (77' Διγαλάκης), Κωνσταντινίδης (46' Μπότης), Ραχίμ, Ταμπάκης
πηγή  inewsgr.com