Καλλιθέα έγκλημα: Πώς έφτασαν οι Αρχές στον δολοφόνο της 29χρονης μητέρας ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Καλλιθέα έγκλημα: Πώς έφτασαν οι Αρχές στον δολοφόνο της 29χρονης μητέρας

Καλλιθέα έγκλημα: Η παθολογική ζήλια, που ένοιωθε για την εν διαστάσει σύζυγό του, οδήγησε σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, τον εν διαστάσει σύζυγο της 29χρονης Γεωργιανής, μητέρας δυο μικρών παιδιών, στην δολοφονία της στην Καλλιθέα.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στις εισαγγελικές αρχές ο 32χρονος Γεωργιανός επίσης, ο οποίος από την εποχή διάστασης με την μητέρα των παιδιών του, συνεχώς προκαλούσε προστριβές, συνεχείς καυγάδες και επεισόδια. Καθώς η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να φτιάξει ξανά τη ζωή της, στο πλάι ενός συντρόφου, η στάση του έγινε ακόμη πιο εκρηκτική. Οι γείτονες γίνονταν αυτήκοοι μάρτυρες ομηρικών λεκτικών επιθέσεων του πρώην συζύγου της 29χρονης, οι οποίες συνοδεύονταν από σπασίματα αντικειμένων.

Μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον και την κατάσταση που βίωνε η γυναίκα, έγινε και η δολοφονία την οποία πάντως ο 32χρονος σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα, δεν ομολόγησε στη δεύτερη πολύωρη κατάθεσή του στην Ασφάλεια από το πρωί της Πέμπτης. Τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί συγγενείς του υπέπεσαν σε αντιφάσεις σε ό,τι αφορούσε το άλλοθι τις κρίσιμες ώρες της δολοφονίας.

Ο ισχυρισμός ήταν ότι βρισκόταν στο σπίτι του σε άλλη περιοχή της Αθήνας. Όμως οι αστυνομικοί τον πληροφόρησαν ότι κάμερα τον είχε καταγράψει κοντά στο σπίτι της 29χρονης τις επίμαχες ώρες....συνέχεια εδώ