«Σκοπεύω να συμβάλλω τα μέγιστα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων και υποδομών» ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

«Σκοπεύω να συμβάλλω τα μέγιστα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων και υποδομών»



Αγαπητοί συνδημότες,

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στις 26 Μαΐου, εσείς, οι συμπολίτες μας, καλείστε να αποφασίσετε για το ποιοτικό μέλλον του δήμου μας, της Καλλιθέας.
Δίπλα στον επιτυχημένο Δήμαρχό μας, Δημήτρη Κάρναβο, επιθυμώ και ο ίδιος να συμβάλλω σε αυτή τη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης όλων μας, σε κάθε τομέα της καθημερινότητας.
Στο πλαίσιο της συνεχούς και συνολικής αναβάθμισης της πόλης μας, σημαντικά έργα τα οποία, ήδη, έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται -και τα οποία έχουν συντείνει στην προαγωγή της παρεχόμενης παιδείας, της δημιουργικής απασχόλησης, της πολιτιστικής εξέλιξης, των ουσιαστικών παροχών στην υγεία, την κοινωνική πολιτική και την ασφάλεια- θα εμπλουτιστούν, ενισχύοντας το ευρωπαϊκό, φιλικό και με σεβασμό προς τον άνθρωπο, πρόσωπο του δήμου μας.
Με τις γνώσεις και τη μεγάλη επαγγελματική εμπειρία μου, ως Αρχιτέκτων Μηχανικός, σκοπεύω να συμβάλλω τα μέγιστα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων και υποδομών, τα οποία θα αναπλάσουν και θα καλυτερεύσουν την εικόνα της πόλης μας, τις καθημερινές μετακινήσεις μας, την ποιότητα της ζωής μας.
Έχοντας εμπιστοσύνη στις ακούραστες προσπάθειες του Δημάρχου μας, ζητώ -μέσα από την ψήφο σας- την ευκαιρία να εργαστώ υπεύθυνα και μεθοδικά ως δημοτικός σύμβουλος· με συγκεκριμένους, πραγματοποιήσιμους και επωφελείς για την τοπική κοινωνία μας στόχους.

Δημήτρης Παπαθανάσης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος