Ξεκάθαρη η στάση της Μαργαρίτη για τον β΄ γύρο ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ξεκάθαρη η στάση της Μαργαρίτη για τον β΄ γύρο


Ξεκάθαρη η στάση της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ Βάσως Μαργαρίτη, για την στάση που θα τηρήσει στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών. Αφού πρωτίστως ευχαριστεί τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού της, αποκαλύπτει την απόφασή της, καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν για το μέλλον της πόλης, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Αναλυτικά στην δήλωσή της η κ. Μαργαρίτη, αναφέρει:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του συνδυασμού μας αλλά και όλους τους πολίτες της Καλλιθέας που στήριξαν την προσπάθειά μας.

Επιμείναμε σε μια καθαρά αυτοδιοικητική προσπάθεια για το καλό της Καλλιθέας, ενάντια στις δυνάμεις του παρελθόντος που θέλουν να χειραγωγήσουν το μέλλον της πόλης.

Αντισταθήκαμε σε αυτούς που θεωρούσανε και θεωρούν τον χώρο μας τσιφλίκι τους, θέλοντας να ποδηγετήσουν μια ολόκληρη παράταξη στις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Επιμείναμε σε μία προσπάθεια για το μέλλον, την διαφάνεια και την συνεννόηση στην πόλη μας. Η παρουσία μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα αποτελέσει καταλύτη για τον δήμο, ο οποίος θα είναι δίπλα στους δημότες και θα ανταπεξέλθει στις προκλήσεις και προοπτικές που ανοί-γονται.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Καλλιθέας στον β΄ γύρο να ψηφίσουν για το μέλλον της πόλης και να υπερβούν το παρελθόν”.