Δήλωση του Τρύφωνα Μπουγά για το αποτέλεσμα των εκλογών ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Δήλωση του Τρύφωνα Μπουγά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ως επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες Καλλιθεάτες και των δύο φύλων, που μας τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. Τους Καλλιθεάτες και τις Καλλιθεάτισσες που συστρατεύθηκαν μαζί μας, προκειμένου να δυναμώσει το πατριωτικό Κίνημα στον Δήμο μας. Ακόμα και εκείνους που θα ήθελαν να το πράξουν, αλλά δεν το έκαναν, κάτω από τις αφόρητες πιέσεις και τις συνθήκες τρομοκρατίας που επικράτησαν, από τους «γνωστούς-άγνωστους» ανθέλληνες , κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.Το ποσοστό που εξασφαλίσαμε ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσουμε για το μέλλον και μας έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο με 2 έδρες, σε έναν Δήμο, που κατεβήκαμε για πρώτη φορά κι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Θα προσπαθήσουμε με γνώμονα το καλό της Καλλιθέας και πορευόμενοι πάνω στις αξίες και τις αρχές μας, να πράξουμε το καλύτερο δυνατό για την πολύπαθη περιοχή μας και τις καλύτερες συνθήκες για τους συμπολίτες μας.

Στο κρίσιμο θέμα του τι θα πράξει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ, στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, οι απορίες θα λυθούν σε όλους το προσεχές 48ώρο.