Στην πρώτη γραμμή της προσφοράς στον συνάνθρωπο... ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Στην πρώτη γραμμή της προσφοράς στον συνάνθρωπο...

Από το 2010 δίνει την μάχη δίπλα στον σημερινό δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο και θα συνεχίσει να την δίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές. Ο λόγος για τον Γιώργο Ζαϊμη που όπως δηλώνει: «Αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι η πιο σημαντική διότι δεν πρέπει να γίνουν βήματα προς τα πίσω. Στην πενταετία διακυβέρνησης του σημερινού Δημάρχου έγινε αδιαμφισβήτητα πολύ και σημαντικό έργο το οποίο βελτίωσε την ποιότητα ζωής των δημοτών. Υπάρχουν όμως πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν και είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι ο Δημήτρης ο Κάρναβος και θέλει και έχει την τεχνογνωσία να τα κάνει»!!!
Ο Γιώργος Ζαίμης ζει με τη σύζυγό του Κυριακή Λάνου και τα δύο παιδιά τους, τον Θάνο και την Άννα στην αγαπημένη μας Καλλιθέα. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και της αρωγής προς τον συνάνθρωπο, χάρη στο λειτούργημα που εξασκεί, αλλά και στις οικογενειακές αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκε. Έχει την τιμή να υπηρετεί τους συνανθρώπους μας σήμερα, ως Διοικητής του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά». Καθημερινά δίνει μαζί με τους συνεργάτες του αγώνα για να νικήσει η ζωή τον καρκίνο. Στόχος και ελπίδα τους είναι η ίαση και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των ασθενών που προστρέχουν για την αρωγή τους.
Κατά τα φοιτητικά του χρόνια εκπροσώπησε τους φοιτητές των Τ.Ε.Ι., ως επικεφαλής της μεγαλύτερης φοιτητικής παράταξης της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. στο Κεντρικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Ε.Ε. (Εθνική Σπουδαστική Ένωση Ελλάδος). Με την ιδιότητά του αυτή κατά την διάρκεια της θητείας του, μετά από αγώνες ετών, εντάχθηκαν τα Τ.Ε.Ι. στην Ανωτάτη Βαθμίδα Εκπαίδευσης με τον νόμο Ευθυμίου του 2001. Μετά την περάτωση των σπουδών του ως Τεχνολόγος Ραδιολόγος-Ακτινολόγος συνέχισε την ακαδημαϊκή του ολοκλήρωση με την λήψη του MSc Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Τώρα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της Διδακτορικής Διατριβής, που του έχει ανατεθεί από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπως επίσης και του MSc Διοίκηση και Διαχείριση Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.