Καλλιθεάτες τα αδέρφια του στυγερού εγκλήματος! ~ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Καλλιθεάτες τα αδέρφια του στυγερού εγκλήματος!

Πάγωσε το πανελλήνιο από την στυγνή αδελφοκτονία στο Παλαιό Φάληρο.
Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την δολοφονία της 53χρονης δασκάλας στο Παλαιό Φάληρο το απόγευμα της Πέμπτης. Ο δράστης και αδερφός της 53χρονης την απειλούσε για καιρό λόγω οικονομικών διαφορών. Σοκαριστικές είναι οι διηγήσεις των αυτόπτων μαρτύρων για την αποτρόπαια πράξη του 50χρονου.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως είδαν τον άνδρα που την καταδίωκε να την τραβά από τα μαλλιά, να την ακινητοποιεί και να την χτυπά στην πλάτη με το στιλέτο που κρατούσε. Ο δράστης και αδελφός του θύματος έχει εξαφανιστεί και πλέον καταζητείται από τις Αρχές. Αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου και ανακάλυψαν δυο μαχαίρια τύπου «πεταλούδα» κι ένα αεροβόλο πιστόλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του θύματος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα τα οποία τα τελευταία χρόνια είχαν ενταθεί. H αδελφή του είχε φύγει από το πατρικό τους στην Καλλιθέα, διότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την ζοφερή κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, λόγο των προβλημάτων που προκαλούσε συχνά ο 50χρονος. Εντούτοις, ο αδελφός της ποτέ δεν σταμάτησε να την ενοχλεί και κυρίως να την απειλεί για την ζωή της, με αφορμή κληρονομικές και οικονομικές διαφορές. Το τελευταίο χρόνο είχε φτάσει στο σημείο να σκάσει με σουγιά και τα τέσσερα λάστιχα στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας, ενώ συχνά χτυπούσε το κουδούνι του σπιτιού της και την απειλούσε πως θα την σφάξει.